Ook een beetje gek op je eigen soort?

Heb jij dat ook? Je loopt over straat en er passeert iemand "van je eigen soort" en je voelt die kriebels in je buik? Werd jij als meisje ook verliefd op je lerares Nederlands? Of vond je als jongen die klasgenoot ook zo sexy? Dan is Expreszo Eindhoven iets voor jou. Want in Expreszo Eindhoven vind je jongens en meisjes die nét datzelfde meemaken, die ook nét een beetje anders dan de anderen zijn... en toch ook weer niet zo heel veel. Ben je homo, lesbienne, bi, transgender of weet je het nog zo niet... dan is dit iets voor jou!
prospecting-similar-audience
Love making friends

Wat is Expreszo Eindhoven?

Expreszo Eindhoven is er voor en door homo's, lesbiennes, bi's s en transgenders - tussen 18 en 26 jaar. Het is een fijne groep met gelijkgestemden om activiteiten mee uit te voeren of om gewoon mee aan de bar te zitten.

Hoe werkt Expreszo Eindhoven?

Expreszo Eindhoven is de merknaam voor de jongerenafdeling van COC Eindhoven en regio. COC Eindhoven biedt Expreszo Eindhoven financiële en logistieke ondersteuning. De vrijwilligers van Expreszo Eindhoven bepalen zelf hoe ze het aanbod inrichten.

Nationaal is Expreszo actief om op landelijk niveau de belangen behartigt te van LHBT-jongeren. Naast Eindhoven zijn er op verschillende andere plaatsen in Nederland ook Expreszo activiteiten.

gears