Evenementen

Max26 Café Augustus

Max26 Café Augustus

augustus 11, 2018, 8:00pm - augustus 12, 2018, 1:00am

Pand54
Prins Hendrikstraat 54
Eindhoven,  5611 HL Map

Kom deze maand naar het MAX26 café in @Pand54!

De frisdrank staat klaar, het bier staat koud en de wijnglazen willen gevuld worden. Gezellig kletsen met andere LHBT+ jongeren tussen de 18 tot en met 26 jaar onder het genot van wat borrelhapjes op de bar. Af en toe een verzoeknummertje opzetten en vervolgens schaamteloos meezingen.

Een MAX26 café-avond staat voor plezier en verbinding. Kom je voor de eerste keer? Dan krijg je je eerste drankje gratis! Vind je het moeilijk omdat je nog niemand kent? Geen probleem. De avond is zeer laagdrempelig en de hosts doen er alles aan om het naar je zin te maken.

Vind je het ondanks dat toch nog lastig om alleen langs te komen? Neem dan contact op met onze vrijwilligers via jongerenteam@coceindhoven.nl, dan zorgen zij ervoor dat je deze avond goed opgevangen wordt en als je er behoefte aan hebt, ook je verhaal kan doen.

Zien we je bij de volgende MAX26 café?

3 interested  ·  1 going
Zwemmen Expreszo Eindhoven

Zwemmen Expreszo Eindhoven

augustus 18, 2018, 12:00pm - augustus 18, 2018, 5:00pm

Zwembad ir Ottenbad
Vijfkamplaan 12
Eindhoven,  5624 EB Map

Op 18 augustus 2018 staat er weer een uitstapje met Expreszo Eindhoven voor de deur! We gaan zwemmen in het ir. Ottenbad in Eindhoven.

Het Ottenbad bestaat uit een binnenzwembad, en een buitenzwembad. Dus mocht het geen goed weer zijn, kan het feest toch doorgaan 😉

Tijd: 12:00u bij de balie bij het Ottenbad. Zorg dat je op tijd bent, want dan kan iedereen op tijd naar binnen en hoeft er niemand onnodig lang te wachten.
Kosten: Gratis! Je krijgt ook een gratis frietje aangeboden namens COC Eindhoven en regio.
Dus geen smoesjes om niet te komen 🙂

LET OP: Ivm. de financiën en het kopen van de kaartjes is het WEL belangrijk dat je je aanmeldt! Dan weten we ook hoe groot de groep is bij aankomst bij het zwembad. Je kunt je tot 2 dagen van te voren aanmelden bij Frans of Simone van Iersel in de groepsapp. Ben je nieuw? Stuur dan even een berichtje via de Facebook of mail ons via Expreszo@coceindhoven.nl. Expreszo Eindhoven staat voor een open, laagdrempelige ontmoetingsplek voor LHBT+ jongeren van 18 tot 26 jaar. De activiteit is dus ook vooral voor deze doelgroep bedoeld.

Wij hebben er erg veel zin in, het belooft een super leuke gezellige middag te worden!

Groetjes en hugs van het Expreszo Eindhoven team

19 interested  ·  2 going